Toimintaroolipeli Bombshell nousi kiistellyn Duke Nukem -pelin haudasta

Interceptor Entertainmentin kiistelty Duke Nukem -peli on kääntynyt nyt toimintaroolipeli Bombshelliksi.

16.5.2014 19:28

Rise of the Triadin viime vuonna henkiin herättäneen Interceptor Entertainmentin seuraava peli kantaa nimeä Bombshell. Yhteistyössä 3D Realmsin kanssa työstetty projekti on isometrisestä kuvakulmasta kuvattu toimintaroolipeli, jota tähdittää kyborgikädellä varustettu naispuolinen palkkasotilas.

Mielenkiintoisinta Bombshellisssa ei ole kuitenkaan sen sisältö, vaan pelin historia. Bombshellin julkistus tapahtui osoitteessa NoGumNeeded.com, joka on aiemmin ollut kytköksissä sivustoon, jolla Interceptor ja 3D Realms kiusoittelivat aikoinaan uuden Duke Nukem: Mass Destruction -pelin tuloa. Uutuuspelin oli määrä olla isometrisestä kuvakulmasta kuvattu toimintaroolipeli, jota tähditti ilmeisesti Duke itse. Duke Nukem -pelisarjan perään nykyisin katsova Gearbox Software ei kuitenkaan innostunut asiasta, vaan päätti haastaa 3D Realmsin ja tämän kumppanin oikeuteen sopimus-, tekijänoikeus- ja tavaramerkkirikkeestä.

Kuten Duke Nukem: Mass Destructionin suhteen oli alkujaan suunniteltu, on Bombshellin määrä saapua sekä PlayStation 4:lle että pc:lle. Näillä näkymin pelin tuloa saa kuitenkin odottaa aina ensi vuodelle, miksi siitä onkin toistaiseksi nähtävillä vain oheiset videot ja kuvat.

Lähde: NoGumNeeded.com

Lisää luettavaa