Toimintapelimestareiden yllätysprojekti ei unohda monipuolista taistelua

Platinum Gamesin yllättävä The Legend of Korra -peli on tarjoamassa kohtalaisen monipuolista ja syvällistä mätkintää, mikäli ensimmäisiä ennakoita on uskominen.

29.6.2014 16:57

Japanilaisstudio Platinum Games tunnetaan näyttävistä ja ennen kaikkea varsin syvällisistä toimintapeleistään, eikä studion hiljattain paljastuneen The Legend of Korra -pelin pitäisi poiketa tästä kaavasta.

The Legend of Korrasta julkaistujen ensimmäisten ennakkotekstien perusteella tuore peliseikkailu on nojaamassa vaihdeltavien taistelytyylien varaan rakentuvaan toimintaan. Kuten animaatiosarjassa, johon peli perustuu, pystyy päähenkilö Korra käyttämään virtuaalisessa seikkailussaan hyödykseen niin tuli-, tuuli-, vesi- kuin maavoimiakin, jotka vaikuttavat varsinkin niin Korran hyökkäysten nopeuteen kuin myös kantamaan.

Erilaisia elementtejä avataan pelin edetessä käyttöön yksi kerrallaan ja ajan myötä niitä pääsee näin ollen myös ketjuttamaan keskenään. Jotta pelaaminen ei kuitenkaan olisi silkkaa agressiivista mäiskimistä, on peliin ujutettu mukaan myös jonkinasteinen torjuntojen kautta avattava vastahyökkäysmekaniikka. 

Vaihtelun nimissä The Legend of Korra on tarjoamassa pelaajille myös muutamia minipelejä pelattavaksi. Näiden myötä Korralla päästään esimerkiksi ratsastamaan jääkarhukoiralla ja harrastamaan jonkinasteista aluevaltausta.

Platinum Gamesin The Legend of Korra on tarkoitus julkaista ladattavana pelinä vielä tulevan syksyn aikana. Peli saapuu niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:llekin Activisionin kustantamana.

Lähde: PlayStation Blog, Polygon

Lisää luettavaa