Toimintapelien outolintu El Shaddai: Ascension of the Metatron saa tarinallisen seuraajan

El Shaddai: Ascension of the Metatronin luoja Takeyasu Sawaki on työstämässä seuraavaksi samaan universumiin kuuluvaa The Lost Child -roolipeliä.

25.5.2017 22:26

PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle saapuneen erikoisen El Shaddai: Ascension of Metatronin ohjaaja Takeyasu Sawaki on paljastanut uusimman pelinsä. Viimeisimpänä mies tiimeinen on luonut The Lost Childiksi kutsuttua PlayStation 4- ja Vita-seikkailua, joka toiminnallisesta El Shaddaista poiketen on tällä kertaa vuoropohjaisuuteen nojaava roolipeli.

Tarinansa osalta The Lost Child seuraa lehtitoimittajaa, joka yksittäistä itsemurhatapausta tutkiessaan saa käsinsä Pandoran laatikon ja sen sisältä löytyneen demoneita ja langenneita enkeleitä orjuuttamaan kykenevän tuliaseen. Pelillä on määrä olla jonkinlaisia tarinallisia kytköksiä El Shaddaihin, vaikkakin tapahtumapaikkana siinä toimii tällä kertaa hieman maanläheisempi nykypäivän Tokio.

Seikkailu The Lost Childissa jakautuu Tokion kaduilla tapahtuviin tutkiskeluosuuksiin sekä taistelukeskeisiin luolastoihin. Ilmeisesti peli on jo noin 90-prosenttisesti valmis. Sen tulos länsimaihin ei ole vielä kuitenkaan varmuutta.

Ohessa The Lost Childin julkistustraileri. Sen alta löytää myös muistutuksena vanhan trailerin El Shaddaista.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa