Ei nettiyhteistyötä toiminnalliseen Zelda-seikkailuun – lisätietoja pelistä tiistaina

Hyrule Warriorsissa ei harrastella näillä näkymin yhteistyötä verkossa. Kenties tästä kuullaan lisää tiistain Nintendo Direct -lähetyksessä.

3.8.2014 03:41

The Legend of Zelda– ja Dynasty Warriors -sarjan yhteen Wii U:lla niittaava Hyrule Warriors on jättämässä väliin netissä toimivan yhteistyötilan. Tieto asiasta on hiipinyt julkisuuteen pelin japanilaisen Twitter-tilin kautta.

Ratkaisu on osin varsin yllättävä, kun otetaan huomioon, millaisesta pelistä on kyse. Hyrule Warriorsia työstävän Koei Tecmon aiemmista Warriors-peleistä osa on nimittäin tarjoillut jo mahdollisuutta verkkopohjaiseen yhteistyöhön. 

Paikallisesti yhteistyöpelaaminen tulee sentään Hyrule Warriorsissakin onnistumaan kahden pelaajan kesken. Tämä toteutetaan asettamalla pelaajista toinen pelaamaan Wii U:n GamePadin näyttöä käyttäen, kun taas toinen hoitaa sivaltelunsa television avulla.

Verkkoyhteistyön puuttuminen ei tarkoita myöskään välttämättä, että Hyrule Warriors jäisi täysin ilman verkko-ominaisuuksia. Nintendon japanilaisilla kotisivuilla pelin on vihjattu sisältävän ainakin jonkinlaisen erikoistaistelun, joka näillä näkymin käyttää jollain tapaa hyödyksi internetiä.

Euroopassa Hyrule Warriors on saamassa julkaisunsa syyskuun 19. päivä. Lisätietoja pelistä kuultaneen tiistaina aamuyhdeksältä Nintendon järjestäessä pelille kokonaan oman Direct-lähetyksensä.

Lähde: Zelda Musou (Twitter), Nintendo Life, Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa