Todd Howard tiesi, ettei Fallout 76 olisi arvostelumenestys – katse pelin tulevaisuudessa

Todd Howard ja muut Bethesdalla odottivatkin Fallout 76:n julkaisun olevan vaikea. Nyt ajatukset ovat vahvasti pelin tulevaisuudessa.

3.6.2019 13:54

Fallout 76 ei ollut arvostelumenestys, kun peli julkaistiin marraskuussa 2018. Pelin ohjaaja Todd Howard on paljastanut, että hän tai muutkaan Bethesdalla eivät myöskään odottaneet mitään muuta. Sen sijaan he uskoivat, että pelin todellinen arvo määritettäisiin julkaisun jälkeen.

Howardin mukaan peliä tehtäessä tuli vastaan jonkun verran ongelmia. Heille oli selvää, että se ei saisi yhtä hyviä arvosteluja, kuin Fallout-sarjan aikaisemmat osat. Peli oli myös erilainen kokemus, kun verrataan aikaisempiin, mikä Howardin mielestä saattoi myös vaikuttaa sen vastaanottoon. Hän arvelee, että jotkut ihmiset eivät yksinkertaisesti halua sen kaltaista peliä Bethesdalta. Howard kuitenkin myöntää, että huonot arvostelut olivat ansaittuja.

– Monet ongelmistamme näkyivät pelaajien ruuduilla, hän sanoo.

– Tiesimme, että tämä ei tulisi olemaan peli, joka saa korkeat arvosanat Metacriticissä.

Bethesdalla uskotaan, että huonot arvostelut voidaan kuitenkin selättää parantamalla peliä jälkikäteen. Fallout 76 on saanut paljon päivityksiä julkaisunsa jälkeen, ja Howardin mielestä se on nyt erinomainen peli, jolla on loistava yhteisö. Suunnitelmana onkin jatkaa pelin parantelua, jotta sen pelaajayhteisö saisi siitä enemmän irti myös jatkossa. Vielä viime huhtikuussa tekijät eivät kuitenkaan vaikuttaneet nauttivan pelaajien suosiosta.

Pelaaja-lehden Fallout 76-arvostelun voi lukea täältä.

Lähteet: IGN

Lisää luettavaa