Titanfallin titaaniputous lykkääntyi jo toistamiseen Xbox 360:llä

Electronic Arts on jälleen kerran lykännyt Titanfallin saapumista Xbox 360:lle. Näin ollen uusi julkaisupäivä osuu jo huhtikuulle.

19.3.2014 18:02

Xbox 360:n Titanfall on missaamassa sille annetun julkaisuaikataulun jo toistamiseen. Electronic Artsin keskiviikkona julkaistu tiedote varmistaa, että Xbox Onella ja pc:llä saatavilla jo oleva moninpeliräiskintä nähdäänkin vanhemmalla Xboxilla Euroopassa vasta 11. huhtikuuta.

Vielä tovi sitten Titanfallin Xbox 360 -versiota odoteltiin kauppoihin ensi viikolle. Ilmeisesti sitä on nyt kuitenkin haluttua hioa julkaisukuntoon vielä hippusen verran pidempään.

Toisin kuin Titanfallin isommat versiot, on Xbox 360:lle peliä laittanut kasaan Respawn Entertainmentin sijaan Bluepoint Games. Bluepointin työ perustuu siihen, mitä Respawn on saanut omilla versioillaan aikaiseksi.

Xbox 360:n Titanfallista ei vielä tänäkään päivänä ole julkisesti näytetty materiaalia pelaajille. EA:lla kuitenkin vakuutellaan, että myös vanhemmalla raudalla pelisi oli fantastinen kokemus, joka pitäisi sisällään kaikki samat tutut kartat ja pelimuodot kuin Xbox One- pc-versio.

Aivan alkujaan Titanfallia odotettiin saapuvan Xbox 360:lle samaan aikaan, kun muut alustat saivat versionsa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa