Titanfall-pelisarjan tulevaisuus on toistaiseksi epäselvä myös kehittäjästudio Respawnille

Vince Zampellan luotsaama Respawn ei vielä tiedä Titanfall 2:n tulevaisuuden suunnitelmia.

20.11.2016 13:12

Titanfall-pelit kehittänyt Respawn Entertainment ei osaa toistaiseksi sanoa, onko räiskintäsarja saamassa jatkoa. Pelitalon perustanut Vince Zampella jutusteli aiheen tiimoilta Glixel-verkkosivustolle.

Zampellan mukaan vastikään julkaistu Titanfall 2 on ollut lähestulkoon yksimielisesti niin pelaajien kuin kriitikoidenkin mieleen Respawnin ollessa vähintäänkin tyytyväinen pelin saamaan positiiviseen vastaanottoon. Zampella tuumasi samaan hengenvetoon, että myyntien suhteen on toistaiseksi turha vetää mitään suurempia johtopäätöksiä. Titanfall 2 on toistaiseksi myynyt jopa heikommin kuin muutama vuosi sitten ilmestynyt sarjan ensimmäinen osa – joka ilmestyi tuolloin ainoastaan pc:lle, Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle.

Pelaajat ja kriitikot ovat ihmetelleet suuresti Electronic Artsin päätöstä puskea sekä Battlefieldin että Titanfallin uusimmat osat markkinoille viikon sisällä toisistaan. Myös Zampellan entisen studion Infinity Wardin Call of Duty: Infinite Warfare rynnisti kauppoihin samoihin aikoihin. Ruuhkainen julkaisuhaarukka on myös Zampellan mielestä “hieman outo” valinta, vaikkakaan mies ei lähde suorilta myöskään tyrmäämään EA:n päätöstä.

Julkaisija Electronic Arts kertoi vielä hieman ennen Titanfall 2:n ilmestymistä, että yritys on sitoutunut pelisarjaan pidemmäksi aikaa. Myös Zampella haluaisi paneutua tulevaisuudessa syvemmin luomaansa Titanfall-universumiin.

Lähes pelkkää suitsutusta haalineen Titanfall 2:n pariin voi loikata pc:llä, Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa