Titanfall 2:n virallinen julkaisupäivä paljastui, katso nyt yksinpelitraileri (päivitetty)

Titanfall 2 julkaistaan vielä tulevan lokakuun aikana. Nyt voit ottaa vilkaisun pelin yksinpeliantiin.

13.6.2016 13:30

Electronic Arts ja Respawn Enterainment ovat saaneet vahvistettua julkaisupäivän Titanfall 2:lle. Tällä kertaa Xbox Onen ja pc:n ohella myös PlayStation 4:lle kehitteillä oleva sarjan osa saadaan kauppoihin näillä näkymin ainakin Euroopan ja Amerikan osalta 28. lokakuuta.

Myös ensimmäinen traileri pelin yksinpelitilasta on saatu samalla julki. Trailerin keskiössä nähdään pelin sankarin ohjattavaksi saatava kokenut Vanguard-titaani, joka tuntuu kykenevän kohtalaisen itsenäiseen ajatteluun. Samassa yhteydessä myös Titanfall 2:n maailma saa kepeän esittelyn aina erilaisia eliömuotojaan myöten.

Titanfall 2:n moninpelitrailerin Respawn ja Electronic Arts ovat aikeissa paljastaa osana nyt sunnuntaina kello 23.00 järjestettävää Electronic Artsin omaa EA Play -lehdistötilaisuutta. Lehdistötilaisuuden harjoituksista vuoti hiljattain myös jo hieman materiaalia verkkoon, minkä kautta pelin on vahvistettu tarjoavan tällä kertaa pelattavaksi kaikkiaan kuusi uutta erityyppistä titaania. Myös pelin tarjoaman pelattavuuden ja kustomointivaihtoehtojen on luvattu monipuolistuneen.

Päivitetty kello 23:20: Ja tässä luvattu moninpelitraileri.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa