Titaanien hyökkäys? Toimintapeli Extinction paljastui konsoleille ja pc:lle

Uutta Killer Instinctia muun muassa hallinnoinut Iron Galaxy on tuomassa seuraavaksi konsoleille ja pc:lle kovin Attack of Titan -henkistä toimintaa.

1.6.2017 19:08

Uusi taitovetoiseksi kuvailtu toimintapeli Extinction on paljastunut PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Uutukaista kehittää viimeisimpä Killer Instinct -taistelupeliä sekä Divekickia työstänyt Iron Galaxy julkaisija Maximum Gamesin tuella.

Extinctionista ei ole vielä julkaistu erityisen kummoista pelikuvaa, mutta siitä annetut yksityiskohdat tuovat helposti mieleen Attack on Titan -sarjan. Peli seuraa Avil-nimistä sankaria, joka on yksi viimeisimpiä jättimäsmäisiä örkkihirviöitä tappamaan erikoistunut Sentinel-tyypin soturi. Keskeinen osa peliä onkin taistella näitä jättimäisiä örkkihahmoja vastaan, mikä vaatii niin monipuolista liikkumista kuin vihollisten ruumiinosien viipalointia.

Extionctionista löytyvistä pelialueista luvataan kaikista varsin erilaisia ja ne tulevat myös rapistumaan kiivaiden kamppailujen alla. Suurempia tarinataistoja tuetaan myös päähenkilön tehostamista helpottavilla sivutehtävillä ja saadaanpa tarjolle myös mahdollisuus luoda omia taistelutilanteita.

Kauppoihin Extionction on tarkoitus saada tammi-maaliskuussa.

Lähde: Maximum Games

Lisää luettavaa