TimeSplitters on elpymässä edelleen fanien toimesta, uusi ”traileri” lupaa paluuta tälle vuodelle

Fanitekoinen TimeSplitters: Rewind -projekti elää edelleen ja saattaa jopa saada virallisen julkaisunsa tänä vuonna.

7.2.2017 22:36

Nelisen vuotta työn alla olleesta TimeSplitters: Rewind -faniprojektista on saatu julkisuuteen tuore traileri. Noin kaksiminuuttinen video on pituuteensa nähden jopa hämmentävän köyhä sisällöltään, mutta se kuitenkin vahvistaa, että projekti on hyvinkin elossa ja että sitä tavoitellaan valmiiksi tälle vuodelle.

Työn alla TimeSplitters: Rewind on nykyisin Cedar Interactive Arts -nimen alla kulkevassa tiimissä, jolla on TimeSplitters-sarjan nykyisin omistavan Crytekin siunaus projektia varten. Rewindin on tarkoitus olla moninpelikeskeinen kokemus, joka ottaa mallia ja palasia alkuperäisen TimeSplitters-trilogian sisällöstä.

Sisuksissaan pelillä on hyrräämässä Crytekin kehittämä CryEngine-pelimoottori, ja se on tulossa ainakin pc:lle. Mahdollisesta konsolijulkaisustakin on kehittäjien osalta kuitenkin unelmoitu.

Projekti kiinnostaa selvästi vielä kansaa, sillä uusi traileri on herättänyt äänekästä pettymystä osassa faneista ontolla sisällöllään. Edellä mainitun julkaisuajankohdan lisäksi video kun tarjoaa lähinnä katsottavaksi vihreitä kiviä, joiden taustalla soi synkeää musiikkia. Pelikuvaa silti ei siis kannata esimerkiksi odotella.

TimeSplitters: Rewindin kehittymistä on voinut seurata sen kotisivujen kautta.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa