Timanttisten scifi-räiskintöjen luoja silmäilee seuraavaksi PlayStation 4:ää

Ikarugan luonut Hiroshi Iuchi suunnittelee saavansa seuraavaksi räiskintäpelin ulos ainakin PlayStation 4:lle.

15.8.2014 20:32

Ikarugasta, Radiant Silvergunista ja Gradius V:stä tunnettu pelisuunnittelija Hiroshi Iuchi on työstämässä uutta peliä PlayStation 4:lle. Ainakin toistaiseksi nimellä Ubusuna kulkeva teos saatiin julki Iuchin henkilökohtaisen blogin välityksellä.

Peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan Ubusunan on tarkoitus olla jälleen eräänlainen räiskintäpeli, jota Iuchi suunnittelee tällä kertaa latauskauppajakelua varten. Yksityiskohdat pelistä noin muuten ovatkin sitten vielä harvassa, sillä ilmeisesti pelin kehitys on vielä hyvin vaiheessa. Varmuutta ei vielä edes ole siitä, jääkö Ubusuna julkaisussaan PlayStation 4:n yksinoikeudeksi.

Iuchi yhdistetään helpoiten aina japanilaispelitalo Treasurella tekemiinsä peleihin, mutta hän ei ole kuitenkaan vuosiin ollut enää yhtiössä. Viimeisimpänä hän on toiminut osana M2-pelitaloa, joka on viime aikoina käännellyt varsin useita Segan klassikkopelejä 3DS:lle. Iuchin viimeisin suurempi projekti oli alkujaan Japanissa vuonna 2012 julkaistu 3DS-räiskintä Kokuga, jota hän työsti osana G.Rev-nimistä studiota.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa