Tiikeripolvi lentää taas! Sagat ja uusi mysteeritaistelija ovat Street Fighter V:n uudet tähdet

Sagatin on tullut jälleen aika katutaistella. Mystisempi G liittyy siinä samalla myös mukaan mittelöintiin.

6.8.2018 21:33

Sagat on liittymässä viimein osaksi Street Fighter V:n hahmotarjontaa. Aina ensimmäisestä sarjan osasta asti tuttu thainyrkkeilyn mestari julkaistaan peliin heti näin alkuviikosta yhdessä kokonaan uuden G-hahmon kanssa.

Aiempia Street Fightereita pelanneille Sagat luottaa liikkeissään moniin tuttuihin erikoishyökkäyksiin. Tulipallot, syöksyt ja ilmatorjunnat lähtevät siis yhä joten kuten vanhaan malliin. Pakkaa sekoittavat Street Fighter V:lle ominaiset V-kyvyt, joiden voimin Sagat voi niin voimistaa iskujaan niin kuin myös monipuolistaa iskuarsenaalinsa toimivuutta.

G on perusteiltaan heti erikoisempi hahmo. Tämän voimakkuus perustuu tämän presidenttiystasoon, jota tämä voi nostaa onnistuneilla erikoisiskuilla. Maahan rojahtaminen vuorostaan on tietysti epäpresidentillistä ja johtaa presidenttiystason laskuun.

Sekä Sagat että G ovat viimeiset Street Fighter V:n niin sanottuun kolmanteen sisältökauteen kuuluvat hahmot. Toistaiseksi Capcom ei ole vahvistanut tarkempia lisäsuunnitelmia seuraavia mahdollisia kausia varten, joskin huhuja sellaisista on toki jo piisannut.

Vauhdissa hahmot ovat nähtävissä tuoreilla videoilla. G ja Sagat ovat hankittavissa peliin joko noin viidellä eurolla kappale, pelaamalla ansaittavalla Fight Money -valuutalla tai kolmoskauden kausikortilla.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa