Tietokoneroolipelien klassikko Planescape: Torment saattaa saada oman Enhanced Editioninsa

Planescape: Torment vaikuttaisi hyvinkin olevan seuraava Enhanced Edition -käsittelyn saava tietokoneroolipelien klassikko.

27.3.2017 23:01

Tietokoneroolipelien klassikko Planescape: Torment saattaa olla saamassa oman ehostetun versionsa. Viimeisimpien päivien ajan Beamdog-pelitalo on vääntänyt vitsiä PlanEscape.com-sivustosta, jonka takaa aukeaa noin vuorokauden kuluttua raukeava laskuri.

Beamdog on samainen firma, joka on jo aiemmin vastannut kahden ensimmäisen Baldur’s Gaten sekä Icewind Dalen ehostamisesta niin sanottujen Enhanced Edition -versioiden muodossa. Kyseiset versiot päivittivät vanhat klassikkoroolipelit tukemaan muun muassa modernimpia resoluutioita, hioivat niiden mekaniikkoja ja paikoin tarjosivat myös kepeästi uutta sisältöä. Ei olisikaan täysi yllätys, mikäli Torment saisi vielä vastaavanlaisen käsittelyn.

Viimeisin Beamdogilta ulos saatu julkaisu on ollut Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, joka oli Baldur’s Gate: Enhanced Editionia varten kehitetty täysin uusi lisäosa. Sitä ennen yhtiö on nimenomaan ehtinyt lähinnä erikoistumaan vanhempien pelien ehostukseen ja kääntämiseen.

Lähde: Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa