Tietokoneroolipeli Pillars of Eternityn tarut jatkuvat heti alkuvuodesta

Roolipeluu Pillars of Eternityn maailmassa jatkuu taas tammikuussa, kun The White March - Part 2 -laajennus julkaistaan peliin.

16.11.2015 23:46

Tietokoneroolipeli Pillars of Eternityn seuraava lisäosa The White March – Part 2 julkaistaan tammikuun lopulla, pelin kehittäjä Obsidian Entertainment on paljastanut. Samalla se on tuonut julkisuuteen kourallisen verran ensimmäisiä yksityiskohtia kaikesta siitä, mitä uusi lisäri on pääpeliin vielä tarkalleen lisäämässä.

Tarinansa osalta Part 2 tuo tietysti jatkoa aiemmin syksyllä julkaistulle ensimmäiselle White Marchin puolikkaalle viemällä pelaajat takaisin seikkailemaan The Eastern Reachin rajaseuduille. Mukanaan laajennus tuo samalla kokonaan uuden pelaajien joukkoihin värvättävän Meneha-nimisen barbaarihahmon ja kasvattaa lisäksi myös pelin tasokattoa ja kykytarjontaa.

Odotettavissa Pillars of Eternityyn on White Marchin päätöksen myötä myös kokonaan uusi Story Timeksi kutsuttu tila. Obsidian ei ole ollut vielä erityisen tarkka sen suhteen, miten se varsinaisesti toimii, mutta ilmeisesti tilan on tarkoitus tarjota pelaajille mahdollisuus kokea pelin tarina tavanomaista nopeammalla temmolla.

The White March – Part 2:n saapuessa Pillars of Eternity lähentelee hiljalleen jo yhden vuoden ikää. Pelaaja-lehden arvostelun alkujaan viime maaliskuussa julkaistusta pääpelistä voi lukaista läpi tästä.

Lähde: Obsidian Entertainment

Lisää luettavaa