Tietokoneroolipeli Pillars of Eternity saapuu konsoleille, Cities: Skylines vahvistui samalla PS4:lle

Pillars of Eternity saa loppukesästä vielä käännöksen konsoleillekin. Samalla Cities: Skylinesista tehtaillaan myös PS4-versiota.

21.6.2017 13:37

Obsidian Entertainmentin roolipeli Pillars of Eternity on saapumassa vielä myös konsoleille. Elokuun 29. päivä siitä julkaistaan tuore Pillars of Eternity: Complete Edition -paketti, joka tuodaan sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Konsoleilla pelin käyttöliittymää on luonnollisesti muovattu sopimaan paremmin yhteen peliohjaimien kanssa. Samalla se sisältää heti oletuksena itse pääpelin lisäksi myös sen kaksiosaisen The White March -laajennuksen.

Käännöstyöstä on vastannut julkaiisja Paradox Interactiven oma Paradox Arctic -studio. Pelin fyysisten versioiden jakelusta vastaa vuorostaan 505 Games.

Aiemmin pc:ltä ja Xbox Onelta tuttu suomalaispeli Cities: Skylines on samalla vahvistunut myös PlayStation 4:lle. PS4-käännöksen hoitaa Xbox-versionkin hoidellut australialaisstudio Tantalus Media ja sitä jakelee Tropico-sarjasta tunnettu Kalypso Media. Julkaisu tapahtuu 15. elokuuta.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa