Tietokoneroolipeli Pathfinder: Wrath of the Righteous paljastui Kingmaker-tekijöiltä

Kiitellyn Kingmakerin tehnyt Owlcat Games jatkaa Pathfinderin parissa.

4.12.2019 21:46

Pathfinder: Kingmakerin tehnyt Owlcat Games työstää seuraajaa kiitellylle tietokoneroolipelilleen. Venäläisstudion seuraava peli on Pathfinder: Wrath of the Righteous, joka Kingmakerin tavoin perustuu jo olemassaolevaan Wrath of the Righteous -pöytäroolipelikampanjaan.

Edellisen pelin luova vetäjä Alexander Mishulin ja pääkäsikirjoittaja Alexander Komzolov jatkavat myös uuden pelin parissa vanhoissa rooleissaan saaden tukea taas lisäksi roolipelikonkari Chris Avellonelta. Tyyliltään Wrath of the Righteousin pitäisi viedä ropeilua synkempään suuntaan demonivalloittajien uhatessa tällä kertaa maailmaa.

Mukaan vahvistettuja uusia hahmoluokkia ovat jo ainakin noita sekä oraakkeli, kun taas hahmonkehitystä tuetaan pöytäroolipelistä tutulla mythic-järjestelmällä ja sen mukanaan tuomilla voimakkailla kyvyillä. Jonkinlaista hallinnointielementtiä luvataan mukaan myös Wrath of the Righteousiin. Kingmakerista tutun kuningaskunnan rakentamisen jälkeen Owlcat Games haluaa tarjota jotain hippusen syvällisempää, joka on paremmin sidoksissa myös ydinkokemukseen ja tarinaan.

Lupauksena Owlcat antaa myös sen, että uutuukaisen kanssa otetaan oppia Kingmakerin julkaisuongelmista. Pelistä tavoitellaan siis jo alusta alkaen edeltäjäänsä hiotumpaa kokemusta.

Minkäänlaista julkaisuajankohtaa Pathfinder: Wrath of the Righteousilla ei vielä ole.

Lähde: PC Gamer, Wrath of the Righteous (kotisivu)

Lisää luettavaa