Tieteisroolipeli The Technomancer laukaisee konsoli- ja pc-kansan Marsiin

Roolipelikehittäjä Spiders väsäilee ensi vuotta varten jo uutta toiminnallista rooliseikkailua, joka vie pelaajat jälleen Marsin suuntaan.

11.4.2015 03:45

Ranskalainen roolipelikehittäjä Spiders on julkistanut kunnollisesti seuraavan tuotoksensa. Yhdessä julkaisija Focus Home Interactiven kanssa se on saamassa ensi vuonna kauppoihin The Technomancerin, josta on juuri julkaistu myös pari kappaletta ensimmäisiä kuvia.

The Technomancer on Spidersiltä jälleen yksi hieman toiminnallisempi rooliseikkailukokemus, joka sen pari vuotta vanhan Mars: War Logs -pelin tapaan heittää pelaajat seikkailemaan Marsiin. Punaisella planeetalla seikkailijoita odottaakin jälleen niin joukko kovia päätöksiä kuin myös kolmeen taistelutyyliin jaettu taistelujärjestelmä, jonka toiminnallisuutta pääsee laajentamaan neljän erilaisen kykypuun voimin.

Mars: War Logsin ohella Spiders on historiansa aikana puskenut ulos myös sellaisia tuotoksia kuin Bound by Flame ja Of Orcs and Men. Kustakaan sen tähän asti ulos saamasta tuotoksesta ei ole uupunut kunnianhimoa, mutta laadullisesti ne ovat jättäneet samalla kuitenkin myös aina kohtalaisesti toivomisen varaa. Pelaaja-lehden arvostelun Bound by Flamesta voi kurkistaa läpi tästä ja Of Orcs and Menin vuorostaan tästä.

The Technomancer on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Lähde: Focus Home Interactive

Lisää luettavaa