Pelaaja-lehti on paljon muutakin kuin 12 kertaa vuodessa ilmestyvä paperijulkaisu. Nykyisin myös pc-pelejä käsittelevä lehti on saatavilla ympäri maailmaa myös digitaalisessa muodossa Applen iOS-laitteille Lehtikioskin kautta.

Tavoitteemme ei ole pelkästään tarjota laadukasta printtimediaa, vaan erottua kilpailijoistamme tarjoamalla rikasta digitaalista sisältöä ja vaihtoehtoja. Pelaajan parissa olet aina digitaalisessa eturintamassa.

Pelaajalehti.com

Pelaaja on ajan tasalla myös verkossa. Pelaajalehti.com-sivuilta löydät päivittäin tärkeimmät peliuutiset, toimituksen kuulumiset blogien muodossa, sekä erittäin kattavan arvostelukirjaston, josta voit lukea Pelaaja-lehdessä julkaistut peliarvostelut ilmaiseksi.

Kirjautuneilla käyttäjillä on oikeus osallistua keskusteluun uutis- ja yhteisöpuolella, ja he hyötyvät myös sivuston ilmoituskeskuksesta, joka muistuttaa näppärästi, mutta häiritsemättä uudesta sisällöstä käyttäjän palatessa sivustolle.

Vuoden 2012 aikana Pelaajalehti.comissa julkaistiin yli 2 700 uutista, 68 blogikirjoitusta ja 200 peliarvostelua.

Pelaajalehti.comin kuukausittaiset kilpailut ovat vertaansa vailla. Olemme jakaneet lukemattomia harvinaisia ja äärimmäisen hyviä palkintoja jo vuosia.

Pelaajalehti.com-sivuilta voit myös helposti katsoa uusimmat ja vanhat PelaajaHD-videot, ja kuunnella Suomen suosituinta videopelipodcastia, Pelaajacastia.

Pelaajacast

Joka toinen viikko julkaistava Pelaajacast on yksi suosituimmista digitaalisista tuotteistamme. Jatkuvasti iTunesin kärkisijalla komeileva parituntinen keskusteluohjelma päästää kuuntelijat askeleen lähemmäksi toimitusta. Pelaajacast on myös interaktiivinen. Pelaajalehti.comiin kirjautuneilla käyttäjillä on mahdollisuus jättää vapaita kysymyksiä toimitukselle, joihin vastaamme keskustelun lomassa ja erillisessä Kysy Pelaajalta –osiossa.

Pelaajacastin yli sadan jakson historian aikana on käsitelty pelien lisäksi muitakin viihdemuotoja elokuvista musiikkiin, sekä vakavampia aiheita politiikasta uskontoon. Kaikki jaksot löydät arkistoistamme.

Pelaajacast on ilmainen ja sen voi kuunnella iTunesin, pelaajalehti.comin tai mobiilisivustomme kautta. Tiedostot ovat myös ladattavissa mp3-muodossa.

PelaajaHD

Noin kerran viikossa julkaisemme myös videomateriaalia, jonka sisältö vaihtelee tarpeen mukaan. Teemme matkakertomuksia, raportoimme messuilta, esittelemme mitä uusimpien konsolien myyntipakkauksista, tai pelien keräilyversiosta löytyy, pelaamme pelejä, kisaamme keskenämme, tai luomme taidetta, kuten jouluperinteeksi kasvaneen JoulukalenteriHD-videosarjan.

Mobiilisivu

Pelaajalehti.com on optimoitu luettavaksi millä tahansa modernilla älypuhelimella tai taulutietokoneella. Osoitteessa m.pelaajalehti.com seuraat päivittäisiä uutisia, luet blogeja, kuuntelet Pelaajacastit ja katsot PelaajaHD-videot missä ikinä liikutkaan. Mobiilisivustomme on aidosti näppärä, nopea, eikä vaadi Flashia. Se on oikea valinta seurata pelimaailmaa mobiililaitteella.

Sosiaalinen media

Pelaajan Facebook-ryhmä on oiva väylä seurata Pelaajan ja pelimaailman kuulumisia. Saat tuoreimmat uutiset, nopean väylän toimitukseen ja kuulet vinkit ja kommentit, ja pääset osaksi tiivistä yhteisöämme, joka kaikessa mahtavuudessaan on luonut jo oman podcastin, sekä järjestänyt monia tapahtumia keskenään. Käy siis tykkäämästä meistä ja tule osaksi Pelaajakokonaisuutta. Pelaajaa ja toimituksen jäseniä voit seurata myös Twitterin kautta.

Pelaajilta Pelaajille

Tee siis oikein ja ota Pelaaja haltuun kaikessa laajuudessaan. Toivomme, että nautit sisällöstämme kaikissa sen muodoissa, olit sitten lehden tilaaja, irtonumeron ostaja, Pelaajacast-kuuntelija tai sivustomme rekisteröitynyt käyttäjä tai vierailija. Seuraa meitä, me seuraamme teitä.

Lisää luettavaa