TIE Fighter! X-Wing! Sam & Max! LucasArts-klassikoille vihdoin digitaaliset julkaisut

Jo oli aikakin: Disney on tuonut TIE Fighterin, X-Wingin ja Sam & Max Hit the Roadin saataville ladattavassa muodossa. Ja lisää klassikoita pitäisi olla vielä luvassa.

28.10.2014 19:03

Disney Interactive on tehnyt vihdoin monien kaipaaman kulttuuriteon ja ryhtynyt tuomaan legendaarisia LucasArts-pelejä saataville latauskauppapaikka GOG.comiin.

Tiistaina kauppapaikalle ilmaantui myyntiin kuusi vanhaa LucasArts-nimen alla aikoinaan julkaistua peliä, joista kolmea ei ole koskaan ennen virallisesti jaeltu ladattavassa muodossa. Historiaa tekevät pelit ovat lentosimulaattoripelit Star Wars: X-Wing Special Edition ja Star Wars: TIE Fighter Special Edition sekä seikkailupeli Sam & Max Hit the Road.

Kolme muuta joukkoon kuuluvaa peliä ovat Indiana Jones and the Fate of Atlantis, The Secret of Monkey Island: Special Edition ja Star Wars: Knights of the Old Republic.

Suunnitelmissa Disneylla on kasvattaa pelitarjontaansa GOGissa kaikkiaan noin 20 klassikkopelin kokoiseksi vielä lähikuukausien aikana. Silmällä Disneyn tarjontaa palvelussa voi helposti pitää tämän tuotesivun kautta.

Tänä vuonna on tullut osuvasti kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun TIE Fighter sai alkujaan julkaisunsa. Sitä edeltänyt X-Wing julkaistiin reilun vuoden verran aikaisemmin. Myös alkuperäinen Sam & Max on peräisin vuodelta 1993.

Lähde: GOG

Lisää luettavaa