THQ:n suuri tarjouspelipaketti piristi yhtiön tilaa pörssissä

Humble THQ Bundlen julkaisu näkyi julkaisija THQ:n osakekurssissa positiivisena piikkinä.

6.12.2012 17:21

Viime viikolla myyntiin tuotu tuhti Humble THQ Bundle -paketti ei näytä olleen pelijulkaisija THQ:lta yhtään hassumpi tempaus. GamesIndustry raportoi yhtiön osakekurssin nousseen pelipaketin julkaisun johdosta noin 40 prosenttia viime viikolla.

Korkeimmillaan yhtiön yhden osakkeen arvo ylsi vajaa viikko sitten yli 1,60 dollariin. Perjantaina pörssien sulkeuduttua osakekurssi oli 1,45 dollaria, kun pakettia ennen sen kerrottiin pyörineen 1,07 dollarissa.

Pitkin vuotta THQ:n osakkeet ovat kohdanneet rajujakin syöksyjä.

Humble THQ Bundle pitää sisällään joukon varsin arvostettujakin THQ:n pc-pelejä. Paketin ostajalle annetaan valta päättää, paljonko hän haluaa tuotteesta maksaa ja että miten hänen maksamansa summa jaetaan THQ:n, Humble Bundlen ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kesken.

Kirjoitushetkellä pakettia on myyty noin 580 000 kappaletta. Rahaa se on kerännyt kasaan yli 3,2 miljoonaa dollaria eli noin 2,4 miljoonaa euroa. Keskimäärin paketista on maksettu 5,63 dollaria.

Eniten paketista on tällä hetkellä maksanut nimimerkillä McJohn kulkeva käyttäjä, joka laittoi rahaa menemään 1 650,10 dollaria. THQ:n toimitusjohtaja Brian Farrell on maksanut paketista 1 650 dollaria ja puheenjohtaja Jason Rubin 1 050 dollaria.

Paketti on myynnissä vielä hieman yli yhdeksän päivän ajan. Sen voi hankkia itselleen täältä.

Lähde: GamesIndustry, Humbe Bundle

Lisää luettavaa