Pahalta näyttävässä talousjamassa jo pidemmän aikaa ryvennyt THQ jatkaa mielenkiintoisia tempauksiaan. Siinä missä se kuun vaihteessa löi hynttyyt yhteen Humblen Bundlen kanssa, tarjoaa se nyt ilmaiseksi Metro 2033 -räiskintänsä pc-versiota.

Saadakseen pelistä kopion on pelaajien mentävä ja tykättävä Facebookissa Metro-sivua täällä näin. Näin he saavat latauskoodin, joka syötetään Steam-palveluun.

Tarjouksen on tarkoitus jatkua aina sunnuntaihin asti. Toki koodit voivat loppua kesken jo ennen sitäkin.

Ilmaiskampanjan rinnalla myös uusi traileri Metro: Last Light -pelistä julkaistiin. Sen voi kurkata uutisen ohesta. Peli julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle, mikäli kaikki menee putkeen.

Päivitetty kello 18.46: Joillakin saattaa ilmeisesti olla ongelmia yllä olevan Facebook-linkin kanssa. Mikäli se vie vain Facebookin etusivulle, ottakaa siellä suunnaksi Metro (THQ) -niminen sivu. Siellä tykkääjämäärän vierestä oikealta löytyy pieni nuoli, jota klikkaamalla aukeaa kohta ”Free Download”.

Toimenpide vaatii luonnollisesti, että käyttäjä on kirjautunut sisään Facebookiin.

Päivitys kello 19.05: Merkit viittaavat siihen, että koodin voivat napata vain he, jotka ovat merkinneet itsensä yli 18-vuotiaiksi Facebookissa. Tästä syystä linkki ei välttämättä toimi alaikäisillä.

Linkki traileriin

Lähde: A4 Games

Lisää luettavaa