THQ Nordic jatkaa laajentumistaan ja vihjailee uusista julkistuksista

Piranha Bytes on liittynyt THQ Nordicin valikoimaan.

22.5.2019 10:01

THQ Nordic on laajentanut toimintaansa ostamalla alaisuuteensa Piranha Bytesin ja vihjailee uusien pelijulkistusten tekevän tuloaan.

Studio-oston myötä THQ Nordic saa itselleen Piranha Bytesin sekä heidän kehittämien pelien oikeudet, joihin lukeutuvat muun muassa Gothic, Risen ja Elex. Piranha Bytes jatkaa kuitenkin itsenäisenä studiona, jolla on ”täysi luova vapaus” jatkaa pelien kehitystä.

Studiohankinnan lisäksi yhtiö kertoi kolmen uuden julkistamattoman pelin olevan kehitteillä. Yksi näistä on Metro-pelisarjan kehittäneen 4A Gamesin tuleva AAA-projekti, ja kaksi muuta julkistetaan E3-messuilla.

Toinen E3-nimikkeistä on uusioversio ”kauan odotetusta ja tähtitieteellisesti odotetusta pelistä/pelisarjasta” ja toinen ”uusi näkemys rakastetusta pelistä/pelisarjasta”.

THQ Nordic paljasti samassa yhteydessä heidän yhtiöllä, Deep Silverillä ja Coffee Stain Studiosilla olevan yhteensä 80 peliä kehitteillä, joista 48 on toistaiseksi julkistamattomia.

Julkaisijan omistukseen lukeutuvat muun muassa Alone in the Dark, Kingdoms of Amalur: Reckoning, TimeSplitters ja Destroy All Humans!

Lähde: THQ Nordic, 2, Gematsu

Lisää luettavaa