This War of Mine on sotapeli, mutta ei sotilaista

11 bit studiosin uusin peli on This War of Mine. Kyseessä on sotapeli, jossa eliittisotilaiden sijaan keskitytään selviytymään siviilinä.

13.3.2014 18:13

Strategiasarja Anomalylla nimeä tehnyt puolalaiskehittäjä 11 bit studios on julkistanut seuraavan pelinsä. Kovaa tahtia Varsovassa kehitetään nyt tuotosta nimeltä This War of Mine, joka laajentaa sotapelien tarjontaan tuomalla pelattavaksi seikkailun, joka koetaan siviilinäkökulmassa.

This War of Mine sijoittuu tapahtumiltaan aikalailla moderniin kaupunkikonfliktiin, jonka keskiöön pelaaja on ajatunut. Päämääränä keskellä taistelutannerta olisi tietenkin pysyä hengissä, minkä suhteen tärkeää on varsinkin ylläpitää turvapaikkaansa etsimällä kaupungista resursseja tarkka-ampujien silmien alta.

Järin tarkasti 11-Bitin poppoo ei ole pelinsä mekaniikkoja ja rakennetta vielä kuvaillut, mutta lupauksena on jo sentään ollut, että selviytymisen varrella pelaajat tulevat kohtaamaan joukon päätöksiä elämään ja kuolemaan liittyen. Eteen voi ilmaantua muun muassa tilanteita, joissa pelaajilla on mahdollisuus joko suojella muita selviytyjiä tai sitten uhrata näitä jonkinlaisen muun edun vuoksi.

Kuluvalla vuodelle tähdätylle This War of Minelle ei ole julkistettu vielä alustoja, mutta fiilistelevä traileri on sentään jo kehissä. Inspiraation pelille kehittäjät kertovat saaneensa todellisesta tapahtumasta, josta heidän on määrä kertoa myöhemmin enemmän pelin kotisivuilla.

Lähde: 11 bit studios

Lisää luettavaa