Thief? Hitman?! Deus Ex?!? Uudessa Humble Bundlessa piisaa klassikoita

Humble Bundleja sen kuin vain satelee. Nyt on luvassa massiivisen Humble Square Enix Bundlen vuoro.

23.7.2014 01:00

Humble 2K Bundlen myynti ehti saapua vasta päätökseensä, mutta jo nyt seuraava pelitarjouspaketti on kuitenkin täällä. Seuraavan kahden viikon aikana osoitteesta HumbleBundle.com ostettavissa on nimittäin Humble Square Enix Bundle.

Toisin kuin paketin nimestä saattaisi ensisilmäyksellä olettaa, ei Humble Square Enix Bundlessa nähdä niinkään esimerkiksi Final Fantasyja, vaan hyvinkin länsimaalaisia pelejä. Sisuksissaan se pitää seuraavia nimikkeitä:

  • Thief Gold
  • Daikatana
  • Mini Ninjas
  • Anachronox
  • Hitman: Codename 47
  • Hitman 2: Silent Assassin

 

Mikäli paketista on valmis maksamaan enemmän kuin muut Humble Bundle -asiakkaat ovat siitä keskimäärin maksaneet, saa paketin mukana jälleen myös vielä hieman ylimääräistäkin pelattavaa. Tällöin mukaan ahdetaan nimittäin Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Himan Absolution, Nosgoth Veteran Pack, Battlestations: Midway sekä joukko toistaiseksi vielä julkistamattomia pelejä.

Jos paketista on kaiken kaikkiaan valmis maksamaan yli 15 dollaria, lisätään mukaan myös vielä Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut, Just Cause 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Deus Ex: Game of the Year Edition ja Kane & Lynch 2: Dog Days.

Humble Square Enix Bundlen tuotot jaetaan Humble Bundlen, Square Enixin ja hyväntekeväisyyden kesken asiakkaiden valitsemalla tavalla. Tällä kertaa tuettavat järjestöt ovat GamesAid ja Make-A-Wish.

Lisää luettavaa