The Witcher värvää ensimmäisiä sotureita verkkoareenoille

Mikäli Android-laite löytyy vain käsistä, on sinulla pian mahdollisuus ottaa kokeiltavaksi The Witcher -universumiin phjautuva mobiili-MOBA.

23.8.2014 11:15

CD Projekt RED ja Fuero Games ovat aloittaneet beetatestaajien hakemisen The Witcher: Battle Arenaa varten. Mikäli hallusta löytyy Android-laite, voi mobiili-MOBAn testaajaksi hakea pelin kotisivujen kautta.

Valmistuessaan Battle Arena on tarkoitus julkaista Androidin ohella myös iOS- ja Windows Phone -laitteille. Alustavasti CD Projekt haluaa keskittää testauksen kuitenkin nimenomaan vain Androidille, sillä se uskoo saavansa kokeilusta eniten irti monimuotoisella alustalla.

Tarjolla beetassa on kahdeksan hahmoa, kaksi karttaa ja Conquest-pelitila. Testauksen tarkoituksena on seurata niin pelin nettikoodin toimintaa kuin myös pelillisten ideoiden toiminnallisuutta.

– Pidämme suuressa arvossa The Witcher -faneja ja heidän mielipiteensä ovat aina olleet ensiarvoisen tärkeitä luodessamme mainioita pelikokemuksia. The Witcher: Battle Arena ei tee poikkeusta, CD Projektin mobiilituottaja Benjamin Lee kertoo.

Täysiverisen julkaisunsa The Witcher: Battle Arenan on tarkoitus saada vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa