The Witcher -kehittäjällä suuria suunnitelmia mobiililaitteiden varalle

CD Projektilla on katse kiinnittynyt mobiililaitteiden suuntaan, kiitos teknologian kehittymisen.

18.3.2014 20:29

Puolalainen pelitalo CD Projekt ei ole aikeissa tulla tunnetuksi vain mittavista ja kunnianhimoisista roolipeleistään. The Witcher -sarjallaan itselleen nimeä tehnyt kehittähä on nyt paljastanut, että yhdessä ulkopuolisen kumppanin kanssa yhtiöllä on työn alla parhaillaan peli myös mobiililaitteille.

– Älypuhelimet ja tabletit ovat todella tehokkaita tänä päivänä antaen näin ollen meille viimein mahdollisuuden tehdä mobiilipelejä, joita haluaisimme pelata. Pelejä, jotka ottavat kaiken irti uusimmasta älypuhelin- ja tablettiteknologiasta ja tarjoavat laatutason, johon me studiona aina tähtäämme, CD Projektin perustajajäsen Adam Kiciński vahvisti Eurogamerille.

Eurogamerille jaettujen tietojen mukaan mystistä mobiilipeliä oltaisiin kehitetty jo vuoden ajan itsenäisen tiimin toimesta. Varsinainen julkistus on näin ollen jo lähellä, kuten myös sen beetatestaus.

Toistaiseksi tiedossa on ollut, että CD Projektin pelinkehitysstudio CD Projekt RED on työstänyt kasaan suurroolipelejä The Witcher 3: Wild Hunt ja Cyberpunk 2077. Uusimman Witcherin julkaisua lykättiin hiljattain viime vuodelle.

Lähde: Eurogamer, CD Projekt RED Blog

Lisää luettavaa