The Witcher ei pääse unohtumaan, kehittäjä vannoo

The Witcherin hylkääminen ei olisi reilua faneja kohtaan, pohtii kehittäjä CD Projekt RED.

5.12.2015 12:02

Vaikka CD Projekt RED kääntää katseensa hetkeksi muualle, The Witcherin ei anneta vaipua unholaan.

Vuoden peliksikin vastikään nimetyn The Witcher 3: Wild Huntin on pitkään tiedetty jäävän noituri Geraltin viimeiseksi peliesiintymiseksi, mutta pelisarjan saaga ei pääty vielä. Puolassa TVN24 BiŚ -televisiokanavalla eilen vieraillut CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński vakuutti haastattelussaan, ettei studio ole heittämässä arvokasta brändiään hukkaan vain, koska Geraltin oma tarina on jo pistetty pakettiin.

– On liian aikaista puhua siitä, mutta emme aio unohtaa sarjaa. Se ei olisi reilua faneja kohtaan. Olemme työskennelleet tämän maailman parissa yli kaksitoista vuotta, enkä usko, että tämä on sen loppu, Kiciński arvuutteli.

The Witcher 4:ää vartovien kärsivällisyyttä tullaan kuitenkin koettelemaan vielä pitkään, sillä CD Projekt REDin seuraava suurprojekti, odotettu Cyberpunk 2077, tuskin ilmestyy ennen vuotta 2017. Kicińskin mukaan Cyberpunk 2077 on kasvanut mittasuhteissaan ja kunnianhimossaan lähes yli äyräidensä, ja sen odotetaan pärjäävän lähes joka saralla The Witcher 3:a paremmin. 

– Olemme vielä kaukana maailman suurimmasta taloudellisesta menestyksestä. Monien mielestä The Witcher 3 oli paras peli tänä vuonna, mutta se ei rikkonut myyntiennätyksiä, mies pohti haastattelussa.

The Witcher -faneja hemmotellaan seuraavaksi alkuvuodesta, kun The Witcher 3:n jättilaajennus Blood and Wine julkaistaan vihdoin. Lisäosan on määrä laajentaa peliä noin 20 ylimääräisellä tunnilla.

Lähde: Gamepressure.comTVN24 BiŚ

Lisää luettavaa