The Witcher 3:n koukuttava Gwent-korttipeli saattaa kasvaa vielä omaksi tuotteekseen

Gwentista voi vielä muodostua oma pelikokonaisuutensa, mikä CD Projektin tuoreehko tavaramerkkihakemus on antanut mitään viitteitä yhtiön suunnitelmista.

12.6.2016 04:15

The Witcher 3:sta tuttu Gwent-korttipeli saattaa olla kasvamassa vielä kokonaan omaksi pelikokonaisuudekseen. NerdLeaks-sivuston tarkkasilmäiset ylläpitäjät ovat onnistuneet löytämään Euroopan unionin teollisoikeuksien viraston sivuilta tavaramerkkihakemuksen Gwent The Witcher Card Game -nimiselle tuotteelle, jolle on hakemuksen yhteydessä kiinnitetty jo oma näppärä logonsakin.

Aiemmin tällä viikolla jätetyn hakemuksen perusteella nimeä olisi tarkoitus käyttää esimerkiksi videopeli- ja verkkopalveluyhteyksissä, joskin ilmeisesti varmuuden varalta nimi on hakemuksessa yhdistetty myös koru- ja vaatetuskäyttöä varten.

The Witcher -sarjasta vastaava CD Projekt ei ole kommentoinut löytöä vielä millään tavalla. Aiemmin maaliskuussa se oli kuitenkin kiusoitellut, että siltä voisi olla odotettavissa tälle vuodelle vielä jonkinlainen videopeliformaatti, jollaisen parissa yhtiö ei ole vielä aiemmin työskennellyt.

Toistaiseksi Gwent on ollut ensisijaisesti juuri vain The Witcher 3:n välityksellä pelattavissa ollut virtuaalinen kokemus, joskin innokkaimille faneille CD Projekt on kyllä myynyt jonkin verran fyysisiäkin Gwent-kortteja The Witcher 3:n oheistuotteena. Pelin suosion johdosta ei olisi ollenkaan yllättävää, mikäli Gwent kasvaisi vielä jossain vaiheessa uusiin mittasuhteisiin.

Lähde: NerdLeaks, Eurogamer

Lisää luettavaa