The Witcher 3:n järkälepäivityksellä on kokoa enemmän kuin monella pelillä (päivitetty)

The Witcher 3:n tuleva päivitys pitää sisällään kolmentoista sivun verran korjauksia.

9.10.2015 15:43

Päivitys 16:40: Päivitys on nyt ladattavissa.

Alkuperäinen uutinen: The Witcher 3: Wild Huntin tuorein pelipäivitys on aivan julmetun kokoinen.

Muutaman päivän päässä siintävä 1.10-päivitys pitää sisällään käsittämättömät kolmetoista sivua korjauksia yhteensä yli 600 muutoksen ja säädön edestä. Kokoa paketille kertyy konsoleilla monet kokonaiset pelit laudalta lyövät 15 gigatavua, siinä missä pc-pelaajat saattavat selvitä käyttöjärjestelmästään riippuen kuudella. Järkäle on pelin yhteisövastaava Marcin Momotin mukaan kevyesti sen historian suurin päivitys.

Korjauslista on aivan liian pitkä uutisjutussa tiivistettäväksi, mutta satojen ääni-, grafiikka- ja pelibugikorjausten rinnalla päivitys tuo mukanaan myös joitakin maininnan arvoisia uudistuksia. Useammat keskeiset hahmot saavat päivityksen myötä uusia keskustelunpätkiä, jotka Momotin mukaan parantavat yleisen tarinankuljetuksen ohella pelaajan suhdetta heihin. Suosittu Gwent-korttipeli muuttuu aloittelijaystävällisemmäksi kolmen uuden vaikeustason myötä, ja itse pääpelin vaikeustasapainoa on säädetty reippaasti eritoten New Game+ -tilassa. Myös pelin käyttöliittymää on säädetty miellyttävämmäksi.

Koko listan uudistuksista voi silmäillä läpi täältä.

Päivitys ei ole vielä saanut virallista julkaisuajankohtaa, mutta Momotin mukaan tekele on jo aivan kulman takana. Oletettavasti päivitys saapuu pelaajien ulottuville hyvissä ajoin ennen ensi viikon tiistaina julkaistavaa Hearts of Stone -lisäosaa.

Lähde: CD Projekt RED, Eurogamer

Lisää luettavaa