The Witcher 3:lle virallinen julkaisupäivä – katso uusi komea traileri

The Witcher 3 on päivätty helmikuun lopulle. Myös uusi traileri julkistettiin yhdessä erilaisten myyntiversioiden kanssa.

5.6.2014 20:48

Puolalainen uuden sukupolven roolipeli The Witcher 3: Wild Hunt julkaistaan 24. helmikuuta. Kehittäjä CD Projekt vahvisti asian osana E3-messuja edeltänyttä tiedotustilaisuuttaan, jonka yhteydessä se myös paljasti The Witcher 3:sta myyntiin saatavat erilaiset versiot.

Käytännössä jokainen Witcher 3:sta julkaistava versio on omalla tavallaan erikoinen. Jo perusversion ostava pelaaja saa itse pelin ja sen ohjekirjan ohella itselleen pelin soundtrack-CD:n, kartan, tarroja ja Noituri-universumia selittävän tiivistelmävihkosen. Fyysisen keräilyversion mukana sen sijaan itselleen saa kaiken tämän ohella myös vielä varsin mittavan Geralt-patsaan, 200-sivuisen taidekirjasen, susimedaljongin ja teräskannet pelilleen.

Keräilyversioita on tarkoitus tuoda myytiin vain hyvin rajattu määrä. Niitä on tarkoitus myös myydä vain ennakkotilausten kautta.

Vaihtoehtoisesti The Witcher 3:n voi ostaa myös digitaalisena. Digitaalisen perusversion ostaja saa itselleen itse pelin ohella digitaalisen taidekirjasen, mahdollisuuden ladata pelin ennakkoon sekä joukon bonusvideoita, kuten dokumentteja ja trailereita.

Mikäli digitaalisen version ostaa kuitenkin CD Projektin omasta GOG.com-latauspaikasta, saa edellä mainittujen digietujen päälle myös lisäksi vielä hieman lisäherkkuja. Ne voi selata läpi latauskaupan ennakkotilaussivulta.

Myös uusi The Witcher 3 -traileri julkaistiin julkaisupäivää tukemaan. CD Projekt lupaa, että siinä oleva materiaali on peräisin suoraan pelistä itsestään. Silmäkarkin ohella video toki tarjoaa myös mielenkiintoisia yksityiskohtia Noituri-universumiin paneutuneille.

Valkoinen Susi ratsastaa helmikuussa samanaikaisesti niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin tietenkin myös pc:lle.

Lisää luettavaa