The Witcher 3:een tekeillä 16 lisäsisältöpakettia – kaikki ilmaisia! (päivitetty)

CD Projekt RED on kertonut The Witcher 3:n lisäsisältösuunnitelmista. Kuten studiolta sopii odottaa, on luvassa rutkasti ilmaista pelattavaa.

6.11.2014 20:35

Ensi vuoden alun suurroolipeli The Witcher 3 on saamassa ainakin 16 paketin edestä lisäsisältöä, puolalaiskehittäjä CD Projekt RED on vahvistanut. Ennen kuin kuitenkaan aloitetaan älämölö rahastuksesta, sopinee huomioida, että paketeista kukin tulee olemaan ilmainen.

Ensimmäiset kaksi lisäsisältöpaketti saadaan jo helmikuun 25. päivä, eli päivän verran pelin julkaisun jälkeen. Tuolloin ladattavaksi saapuvat sekä uusia pukineita tarjoava Temerian Armor Set että myös pelin päähenkilö Geraltille uusia parta- ja hiustyylejä sisältävä Beard and Hairstyle Set. Tämän jälkeen uusia lisäsisältöpaketteja on tarkoitus julkaista viikottain ja niiden joukkoon mahtuu muun muassa lisäasusteita ja uusia tehtäviä.

– Sinun ei tarvitse olla ennakkotilaaja, eikä sinun tarvitse ostaa erikoisversiota päästäksesi niihin käsiksi. Jos omistat kopion Wild Huntista, ne ovat sinun. Tämä on keinomme kiittää teitä pelin ostamisesta, CD Projekt REDin toimitusjohtaja Marcin Iwiński kertoo.

The Witcher 3: Wild Huntia päästään pelaamaan ensi vuonna niin pc:llä, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin.

Päivitys kello 21.30: Haastattelussaan pelisivusto Polygonin kanssa Iwiński on kertonut, ettei julkistettua lisäsisältöä ole vielä olemassa. CD Projektin pääprioriteetti on nyt The Witcher 3:n pääsisällön viimeistely, minkä sivussa pieni tiimi on vasta aloittanut tekemään sisältöä, joka nähdään pelin julkaisun jälkeen.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa