The Witcher 3:een luvassa kaksi ”massiivista” lisälevyä

Ilmaisen lisäsisällön ohella The Witcher 3 on saamassa tulevaisuudessa myös ainakin kaksi mittavaa lisälevyä.

7.4.2015 17:52

CD Projekt RED on paljastanut aikeensa laajentaa The Witcher 3: Wild Huntia tulevaisuudessa kahdella maksullisella laajennuksella.

Niin sanotuista lisälevyistä ensimmäinen, Hearts of Stone, on tarkoitus julkaista peliin lokakuussa ja sen luvataan tarjoavan noin kymmenen tuntia uutta seikkailtavaa Oxenfurtin seuduilla. Varhain vuonna 2016 julkaisunsa saa lisäksi myös vielä Blood and Wine, jonka on määrä tuoda pelaajien koettavaksi uusi Toussaint-alue, jossa pelattavaa pitäisi piisata noin 20 tuntia.

– Muistamme ajan, jolloin lisälevyt todella laajensivat pelejä tarjoamalla merkityksellistä sisältöä. Pelaajina haluaisimme tuoda tämän tredin takaisin. Sanoimme aikoinaan, että mikäli me koskaan tulisimme julkaisemaan maksullista sisältöä, tulisi se olemaan kooltaan laajaa ja oikeasti rahanarvoista, CD Projekt RED -perustaja Marcin Iwinski kertoo.

Lisälevyjä varten CD Projekt tulee myymään omaa kausikorttia. Vielä ainakaan kirjoitushetkellä sen hinnasta ei ole tietoa.

Lisälevyjen ohella The Witcher 3:een on edelleen toki myös tekeillä ilmaista sisältöä. Kaiken kaikkiaan CD Projektin on määrä julkaista lähitulevaisuudessa peliin ainakin 16 ilmaista lisäsisältöpakettia.

Varsinainen The Witcher 3 -pääpeli saa julkaisunsa 19. toukokuuta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin.

Päivitys kello 20:50: GOG.comin perusteella The Witcher 3:n laajennusten kausikortille kertyy hintaa 25 euroa.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa