Puolalaiskehittäjä CD Projekt RED on kertonut tarkemmin The Witcher 3: Wild Huntin viivästyksen syistä.

The Witcher 3 -roolipelin oli määrä ilmestyä helmikuussa uuden sukupolven konsoleille ja pc:lle. Maanantaina pelin julkaisun kerrottiin kuitenkin siirtyvän toukokuun 19. päivään. CD Projekt Redin hallituksen jäsen Adam Kicinski kertoi pelaajien ottaneen The Witcher 3:n viivästyksen vastaan positiivisesti mm. tiettyjen uusille konsoleille saapuneiden pelien heikon viimeistelyn vuoksi.

-Markkina on peloissaan viimeistelemättömistä peleistä uuden sukupolven alustoilla, Kicinski totesi puolalaismedialle antamassaan haastattelussa.

Kicinskin mukaan The Witcher 3:n kehitystyö on hyvässä jamassa, mutta peli vaatii vielä viimeistelyä. The Witcher 3:n ison mittakaavan vuoksi studion on otettava huomioon poikkeuksellisen paljon pieniä asioita.

-Siinä on paljon pieniä virheitä, koska peli on valtava. Se on ainoa syy viivästyksen taustalla. emme olettaneet, että siitä tulisi näin suuri. Huomasimme vasta laitettuamme kaikki osaset kasaan, että se on suurempi kuin kaksi ensimmäistä peliä yhteensä.

Kicinski toteaakin studion tehneen virheen kerrottuaan viime maaliskuussa The Witcher 3:n uuden julkaisupäivän. CD Projekt RED kertoi lisäksi myöhemmin keväällä, ettei The Witcher 3:n julkaisupäivää siirretä enää.

-Paljastimme julkaisupäivän hyvin aikaisin, ja maksamme siitä nyt, Kicinski kertoo.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa