The Witcher 3 ei syrji – älä odota alustakohtaista yksinoikeussisältöä

The Witcher 3:een ei ole odotettavissa alustaspesifistä yksinoikeussisältöä. Markkinointiyhteistyötä laitevalmistajien kanssa kehittäjä CD Projekt RED on kuitenkin aikeissa harrastaa tulevaisuudessakin.

20.5.2014 13:07

Puolalaiskehittäjä CD Projekt RED pyrkii kohtelemaan pelaajia tasa-arvoisesti uudella The Witcher 3: Wild Hunt -roolipelillään.  Lähestyvien E3-messujen herättäessä keskustelua pelinkehittäjien ja konsolivalmistajien välisistä mahdollisista yksinoikeussopimuksista on CD Projekt -pomo Marcin Iwinski jo tehnyt selväksi, miten hänen yhtiönsä tulee asian suhteen toimimaan.

– Emme toimita yksinoikeussisältöä yhdellekään alustalle emmekä ole keinotekoisesti myöhästyttämässä peliä jollain alustalla, koska joku on meille sellaisesta maksanut. Tälläinen on täysin arvojemme vastaista, Iwinski selitti Eurogamer-sivuston haastattelussa.

Ratkaisu ei kuitenkaan tarkoita, etteikö CD Projekt tekisi koskaan konsolivalmistajien kanssa yhteistyötä. Vuosi sitten E3:ssa The Witcher 3:sta saatiin ensimmäinen pelikuvatraileri osana Microsoftin lehdistötilaisuutta ja jonkinlainen vastaavanlainen ratkaisu nähtäneen ilmeisesti tänäkin vuonna.

Paljastettavaa The Witcherin suhteen edelleen myös riittää. Iwinskin vihjailujen mukaan peliin on ujutettu sisälle muun muassa jonkinlainen verkkopuoli, josta ei vielä toistaiseksi tiedetä muuta kuin se, että kyse ei ole moninpelistä. Mahdollista tosin on, ettei vielä E3 ole oikea aika ja paikka keskustella kyseisestä osa-alueesta.

The Witcher 3: Wild Hunt saadaan kauppoihin ensi vuoden helmikuussa niin PlayStation 4-, Xbox One kuin pc-versionkin kera.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa