The Walking Deadista tutun Telltale Gamesin johtaja ja perustaja jättää yhtiön

Telltale Gamesin huipulla tapahtuu muutoksia yhtiön perustajajäsen Kevin Brunerin lähtiessä yhtiöstä.

16.3.2017 18:02

Telltale Gamesia lähes 12 vuotta sitten perustamassa ollut Kevin Bruner on jättämässä yhtiön. Mies toimi pelitalossa viimeiset kaksi vuotta toimitusjohtajana ja on aikeissa vaikuttaa myös sen hallituksessa vielä ainakin sen aikaa, kun yhtiö käy läpi siirtymää kohti uutta toimitusjohtajaa.

Uudeksi toimariksi Telltalelle on astumassa jälleen firmaa myöskin perustamassa ollut Dan Connors. Ennen Telltalea molemmat miehistä olivat pitkäaikaisia LucasArts-konkareita, mikä on pätenyt myös yhtiön kolmanteen perustajajäseneen, Troy Molanderiin.

– Olemme kasvaneet aggressiivisesti syntymästämme lähtien ja nyt Telltale on isompi kuin olisin koskaan voinut unelmoida. Telltalelle on olemassa lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa ja ne ovat kaikki jännittäviä ja uniikilla tavalla haastavia. Minun on tullut aika ojentaa ohjat seuraavalla, joka pystyy viemään Telltalen seuraavalle tasolle ja hyödyntää kaiken siihen kuuluvan potentiaalin, Bruner kertoi yhtiön työntekijöille lähetetyssä viestissään.

Vielä tälläkin hetkellä Telltale Gamesilla on useampikin rauta tulessa. Parhaillaan yhtiöllä on käynnissä The Walking Deadin kolmas kausi, minkä lisäksi sen tiedetään tekevän myös Guardians of the Galaxyyn pohjautuvaa peliä ja uutta Game of Thrones -pelituotantokautta.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa