The Walking Dead -vetäjät perustivat oman pelistudionsa

Kaliforniassa päämajaansa pitävä tuore Campo Santo -studio tuo yhteen The Walking Dead- ja Mark of the Ninja -osaamista. Menoa vauhdittaa myös taiteilija Olly Moss.

20.9.2013 18:46

Uusi pelistudio Campo Santo on syntynyt. Pienoinen Kaliforniassa päämajaansa pitävä kokonaisuus ei kuitenkaan lähde valloittamaan maailmaa tyhjin paukuin, sillä sen perustajiin lukeutuvat niin The Walking Dead -pelin vetäjät Sean Vanaman ja Jake Rodkin, Mark of the Ninjan pääsuunnittelija Nels Anderson että myös taiteilija Olly Moss.

Ensimmäistä peliään Campo Santo työstää yhteistyössä Applen laitteille tuotetuista sovelluksista tunnetun Panic-yhtiön kanssa. Yhteistyön myötä kehittäjät voivat omien sanojensa mukaan työstää ja jakaa tulevaa peliään aikalailla haluamallaan tavalla.

Juurikaan yksityiskohtia studion ensimmäisestä luomuksesta ei vielä ole jaettu. Lähinnä ainut suorempi tiedonjyvä löytyy yhtiön työpaikkailmoituksesta, jonka kautta Campo Santo hakee parhaillaan ympäristötaiteilijaa, jolta olisi hyvä löytyä kokemusta Unity-pelimoottorista.

Campo Santon elämää voi seurata esimerkiksi sen virallisen blogin kautta. Sekä Vanaman että Rodkin ovat lisäksi toistuvasti äänessä osana suosittua Idle Thumbs -pelipodcastia.

Lähde: Campo Santo

Lisää luettavaa