Kehutun The Walking Dead -pelin kakkoskaudesta ollaan odoteltu tietoja jo pidemmän aikaa. Sitä kehittävä Telltale Games -studio on viimein vahvistanut sarjan jatkuvan vielä tämän vuoden puolella.

Pelin käsikirjoittaja Gary Whitta paljasti aiemmin studion julkaisevan myös jotain muuta sarjaan liittyvää ennen kakkoskauden aloitusta. Kyseessä voi olla käytännössä ihan mitä vaan, sillä Whitta ei suostunut kertomaan tarkemmin, mitä tuleman pitää.

Uudesta kaudesta vahvistettiin myös se, että peli huomioi pelaajan valinnat ykköskaudella, sillä tapahtumat tulevalla kaudella tulee räätälöitymään pelaajan tallennusten perusteella.

Kakkoskauden julkaisualustoja ei vielä paljastettu, mutta Telltale Games vihjaa haluavansa tulevan pelinsä myös Sonyn uudelle PlayStation 4 -konsolille.

Telltale Gamesin episodipohjainen seikkailupeli pohjautuu The Walking Dead -sarjakuviin, mutta myös Activision työstää omaa The Walking Dead: Survival Instinct -peliä, joka kantaa puolestaan tv-sarjan lisenssiä ja on luonteeltaan 3d-räiskintää. The Walking Dead: Survival Instinct julkaistaan vielä tämän vuoden puolella Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleille.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa