The Walking Dead -konkarit lähettävät pelaajat metsään helmikuussa

Kalifornialaiskehittäjä Campo Santo saa debyyttipelinsä Firewatchin ulos vielä tulevan helmikuun aikana.

12.10.2015 22:44

Kaksi vuotta sitten Kaliforniaan perustettu pelistudio Campo Santo on saanut vahvistettua julkaisupäivän debyyttipelilleen. Firewatchiksi kutsuttu uutukainen on saamassa samanaikaisen julkaisun niin Windows-, Mac- ja Linux-koneilla kuin PlayStation 4:lläkin, joille se on saapumassa 9. helmikuuta.

– Hiomme, optimoimme, kirjoitamme ja kehitämme parhaillaan viimeisiä osia peliin, mutta emme malta odottaa, että saamme tuoda sen pelattavaksi. Tavoitteenamme on saada peli julkaistua yhtäaikaisesti ympäri maailmaa, Campo Santon blogissa kerrotaan.

Firewatch on Yhdysvaltain Wyomingin osavaltioon sijoittuva ensimmäinen persoonan seikkailupeli, joka seuraa vanhaa elämäänsä pakoon lähteneen Henryn taivalta tämän ryhtyessä palovartijaksi keskellä laajaa amerikkalaistakorpea. Mitään kuivaa työtä Henry ei ajaudukaan tekemään, sillä jo uuteen hommaan totuttautuessaan metsässä alkaa tapahtua kummia.

Firewatchia on ollut kehittämässä muun muassa Telltalen The Walking Deadin ensimmäistä tuotantokautta aikoinaan vetämässä olleet Jake Rodkin ja Sean Vanaman sekä Mark of the Ninjan vanha pääsuunnittelija Nels Anderson. Pelin taiteellisesta tyylistä on ollut laajalti vastuussa brittikuvittaja Olly Moss.

Lähde: Campo Santo

Lisää luettavaa