The Walking Dead -kehittäjien oma Borderlands-peli esittäytyy – katso video

Game of Thrones -pelin ohella Telltale Games väsää edelleen myös omaa Borderlands-peliä. Nyt siitä olisi katsottavissa uusi traileri.

13.11.2014 22:25

Telltale Games on julkaissut ensimmäisen kunnollisen trailerin uudesta Tales from the Borderlands -seikkailupelistä. Video tutustuttaa katsojansa erityisesti sekä pelin kahteen päähenkilöön että myös seikkailussa kohdattavaan huumorityyliin.

Videon julkaisemisen ohella Telltale on kuluvalla viikolla vahvistanut myös osan pelin ääninäyttelijäkaartin edustajista. Kuulemaan Tales from the Borderlandsissa päästään ainakin niin Troy Bakeria, Laura Baileyta, Chris Hardwickia, Erin Yvettea, Patrick Warburtonia, Nolan Northia kuin myös Dameon Clarkeakin.

Telltalella tuttuun tyyliin Tales from the Borderlands tulee olemaan viiteen episodiin jakautuva seikkailukokemus. Pelin ensimmäisellä episodilla ei ole vielä tarkkaa julkasupäivää, mutta kehittäjät ovat kuitenkin jo pidemmän aikaa lupailleet, että pelaamaan päästäisin vielä tänä vuonna.

Hankittavaksi Tales from the Borderlands on saapumassa niin Windows- ja OS X -koneille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös iOS- ja Android-laitteille.

Parhaillaan Telltale Games valmistelee myös HBO:n Game of Thrones -televisiosarjaan pohjautuvaa peliä. Myös siitä paljastettiin hiljattain hieman yksityiskohtia.

Lähde: Telltale Games

Lisää luettavaa