The Walking Dead: Betrayal ei ehtinyt olla markkinoilla edes kolmea kuukautta – zombiepeli poistetaan Steamista ensi viikolla

Tämän parissa ei päästy pelailemaan pitkään.

8.12.2023 22:00

The Walking Dead: Betrayal -pelin kehittely lopetetaan ja se vedetään pois markkinoilta vain noin kolme kuukautta sen alkuperäisen servereiden avaamisen jälkeen.

Steam tiedottaa asiasta omissa viestintäkanavissaan. Syyksi pelikauppa kertoo sen, etteivät tarinan kehittelijät (Skybound Games ja Other Ocean Interactive) ole onnistuneet parhaista yrityksistään huolimatta saamaan kokonaisuudesta toivotunlaista pelikokemusta.

Pelin poistaminen Steamista käynnistyy ensi viikolla 11. joulukuuta ja 15. joulukuuta se tullaan sulkemaan käytöstä lopullisesti. Kaikki pelin lunastaneet pelaajat tulevat saamaan rahansa takaisin.

The Walking Dead: Betrayal julkistettiin kesän SDCC-tapahtuman yhteydessä ja se saapui markkinoille 14. syyskuuta. Pelissä pelaajat pääsivät rakentamaan kahdeksan hengen tiimejä selviytyäkseen örisevstä zombielaumoista – tai pettämään toverinsa turvatakseen oman selvytymisensä.

Pelin virallinen traileri on katseltavissa alta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa