The Stanley Parable -suunnittelija julkaisi uuden pelin – nappaa se nyt ilmaiseksi

The Stanley Parablea aikoinaan luomassa ollut William Pugh on saanut ulos lyhyen noin vartin pituisen pelin, joka on kaikkien saatavilla ilmaiseksi.

6.12.2015 22:08

Pelisuunnittelun rajoja koetellutta The Stanley Parablea kehittämässä ollut William Pugh on tuonut nyt joulukuun startattua maailmaan kokonaan uuden pelin. Parhaillaan niin Steamin kuin itch.io-sivustonkin kautta ladata voi käymässä pc:lleen Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terrible Cursed Emerald: A Whirwind Heistin, joka on kaikkien hankittavissa ilmaiseksi.

Dr. Langeskov on The Stanley Parablen tapaan vahvasti huumorin voimaan luottava ensimmäinen persoonan seikkailupeli, mitä nyt tällä kertaa Dr. Langeskov on suunniteltu nimenomaan vain noin vartin pituiseksi kokemukseksi. Pelissä ideana olisi suorittaa monimutkainen ryöstökeikka, mutta tietenkään kaikki ei mene lopulta aivan niin kuin aluksi odottaisi.

Ensivaikutelmia pelistä voi nappailla sen julkaisutrailerista.

Dr. Langeskov on toinen peli lyhyen ajan sisään, joka on saatu entiseltä The Stanley Parable -kehittäjältä. Aiemmin lokakuussa myös Davey Wreden toi pc:lle saataville noin yhdeksän euroa kustantavan The Beginner’s Guiden, joka nojasi hieman vakavampaan ja henkilökohtaisempaan tyyliin teemoillaan ja kerronnallaan. Pugh on myös jo varmistanut, ettei Dr. Langeskov ole ainut projekti, jonka parissa hän ja hänen Crows Crows Crows -tiiminsä ovat työskennelleet, vaan jotain uutta voitaisiin mahdollista nähdä vuodenvaihteen aikoihin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa