The Sims -veteraani jättää Electronic Artsin 23 vuoden työuran jälkeen

23 vuotta EA:lla vaikuttanut Maxis-pomo Lucy Bradshaw jättää pelijätin taakseen.

25.9.2015 00:30

The Sims– ja SimCity-sarjoista tuttua Maxisia viimeiset vuodet johtanut Lucy Bradshaw on jättänyt Electronic Artsin. EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson on vahvistanut asian yhtiön virallisessa blogissa kiitellen samalla Bradshaw’ta tämän työpanoksesta.

– Haluan kiittää Lucya hänen EA:ta kohtaan osoittamastaan antaumuksesta, hänen Maxisille antamastaan panoksesta sekä luovasta hengestä, jonka hän on valanut kaikkiin hänen tiimeihinsä ja projekteihinsa. Toivotamme hänelle kaikkea parasta hänen suunnatessa kohti uusia seikkailua, Wilson kirjoitti.

Ennen lähtöään Bradshaw ehti vaikuttaa EA:lla peräti 23 vuotta, minkä aikana hän oli erityisen laajasti mukana varsinkin menestyksekkään The Sims -sarjan vetämisessä. Hänen viimeiset vuodet Maxisilla eivät olleet kuitenkaan helppoja uusimman SimCityn koettua ongelmallisen julkaisun ja pelistä vastanneen Maxis Emeryville -studion jouduttua suljetuksi.

Tiedossa ei vielä ole, mitä Bradshaw on aikeissa tehdä seuraavaksi.

Bradshaw’n roolin Maxisin johdossa on ottamassa haltuunsa Rachel Franklin, joka on aiemmin vastannut The Sims -sarjan kehitykseen erikoistuneen The Sims Studiosin luotsaamisesta. Samalla Maxis siirtyy toimimaan yhdessä EA:n mobiilitiimien kanssa. Tämän ei kuitenkaan pitäisi tarkoittaa, että Maxis olisi luopumassa pc-kehityksestä, vaan EA:n tarkoituksena on enemmänkin laajentaa ratkaisulla aina vain vahvemmin Maxisin toiminta-alaa.

Lähde: Electronic Arts

Lisää luettavaa