The Sims -pelisarjan uusi haastaja viivästyi – Life by You sai taas uuden julkaisupäivän

Paradoxin elämäsimulaattori myöhästyy.

3.2.2024 10:10

Uusi elämäsimulaatiopeli Life by You on viivästynyt jo toistamiseen.

Paradox Interactiven viime keväänä julkistaman Life by Youn piti alun perin ilmestyä viime syyskuussa varhaisjulkaisuna. Kehittäjä Tectonic kuitenkin kertoi siirtävänsä julkaisua maaliskuulle parantaakseen pelin käyttöliittymää ja ulkoasua ennen sen tuomista pelaajien ulottuville. Nyt julkaisun on kerrottu viivästyneen uudelleen.

Tectonic kertoo Life by Youn saapuvan nyt uuden julkaisuaikataulun mukaan varhaisversiona 4. kesäkuuta. Studio kertoo käyttävänsä muutaman kuukauden lisäajan esimerkiksi bugien korjaamiseen, suorituskyvyn parantamiseen sekä hahmojen ulkoasun hiomiseen. Tectonicin mukaan studio on nyt luottavainen uuteen julkaisupäivään, vaikka se ei voikaan täysin poissulkea kolmannenkaan viivästyksen mahdollisuutta.

Viivästyksen myötä Life by Youn ennakkotilaukset on peruttu, eikä peli tule enää uudelleen ennakkotilattavaksi. Aikaisemmin ennakkotilaajien bonukseksi kaavailtu lisäsisältö julkaistaan sen sijaan ilmaiseksi kaikkien pelaajien saataville Life by Youn varhaisjulkaisun yhteydessä.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa