Piratismi tapaa olla pelitaloille usein ikävä piikki lihassa, mutta edelleen piraattien kustannuksella tykätään yhtälailla kuitenkin myös hauskuutella. Viimeisimmän esimerkin tästä on antanut tällä viikolla julkaistu The Sims 4.

Pitkin kulunutta viikkoa useat The Sims 4:ää pelanneet ovat ottaneet suunnakseen muun muassa EA:n virallisen The Sims -keskustelupalstan valittaakseen kehittäjille pelistä löytyneestä ”bugista”. Kuten monet tietävät, on The Sims -sarjalla tapana pikselöidä hetkellisesti simien kehot, kun nämä käyvät vessassa ja suihkussa, mutta uuden ”bugin” takia sensuuri ei lähdekään hahmojen päältä pois. Mitä vielä: joka kerta kun simit käyvät esimerkiksi tyhjentämässä rakkoaan, suurenee hahmon peittävä sensuuri peittäen ajan myötä lopulta koko peliruudun.

Peliblogi Joystiq on vahvistanut EA:n kautta, että kyseessä on tosiaan tarkoituksellinen ongelma, joka laukeaa piratisoiduissa pelin kopioissa. Joystiq raportoikin kuulleensa EA:lta, ettei yhtiö ole aikeissa auttaa pelaajia, jotka kärsivät yllättävästä pikselöintiongelmasta, vaan sen sijaan se kehottaa heitä ostamaan pelin.

Lähde: Joystiq, Kotaku, Player Attack, The Sims 4 Forums

Lisää luettavaa