The Legend of Zelda: Twilight Princess palaa teräväpiirtona – katso video

The Legend of Zelda -peleistä nyt myös Twilight Princess saa teräväpiirtoversionsa.

13.11.2015 02:43

Wiillä ja GameCubella alkujaan tavattu The Legend of Zelda: Twilight Princess on saapumassa Wii U:lle. Maaliskuun 4. päivä konsolilla saadaan pelattavaksi The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, joka nimensä mukaisesti päivittää pian jo yhdeksän vuotta vanhan Zelda-pelin teräväpiirtoaikaan.

Wii U:lla Twilight Princessin pitäisi tietenkin näyttää paremmalta kuin aiemmin, mutta samalla Nintendo on luvannut, ettei tulossa olisi vain graafisesti ehostettu versio pelistä. Yhtiö ei ole vielä tarkemmin kertonut, mitä se tällä tarkalleen tarkoittaa, mutta ainakin pelistä pitäisi löytyä jonkinlainen Amiibo-tuki viittä jo myynnissä olevaa Zelda-figuuria varten. Pelin julkaisun alla Nintendo on julkaisemassa myös kokonaan uuden Wolf Link -Amiibon, joka tulee olemaan yhteensopiva pelin kanssa tavalla, jolla on vaikutusta myös ensi vuonna Wii U:lle saapuvaan kokonaan uuteen Zelda-peliin.

3DS:lle hiljattain saapunut The Legend of Zelda: Tri Force Heroes jatkaa sekin pian elämäänsä. Nintendo on paljastanut, että 3. joulukuuta peli on saamassa kokonaan uuden päivityksen, joka lisää peliin kourallisen verran uusia asusteita ja kenttiä.

Myös Virtual Consolessa tapahtuu Zelda-aiheisia asioita. Wii U -pelaajat voivat nyt perjantaista alkaen ottaa hankintaansa alkujaan DS:llä tavatun The Legend of Zelda: Phantom Hourglassin ja Spirit Tracksin. Molemmat pelit ostaville Nintendo tarjoaa myös kepeää alennusta.

Lisää luettavaa