The Legend of Zelda: Majora’s Maskin uusioversio on ollut kolmen vuoden urakka

3DS-versio The Legend of Zelda: Majora's Maskista ei ole ollut pieni projekti Nintendolle. Uusioversiota on työstetty nyt jo noin kolmen vuoden ajan.

9.11.2014 12:30

Nintendo 3DS:lle kehitetty uusioversio The Legend of Zelda: Majora’s Maskista on ollut työn alla jo noin kolme vuotta, Zelda-sarjan tuottaja Eiji Aonuma on kertonut.

Miiversen kautta jaetun Aonuman tuoreen kirjeen mukaan Majora’s Maskin 3DS-version kehitys aloitettiin melkein heti Ocarina of Timen 3DS-version valmistumisen jälkeen eli jo vuonna 2011. Aikaa kehityksessä on vienyt varsinkin Majora’s Maskin pelattavuuden sujuvoittaminen, sillä Nintendo halusi ennen kaikkea luoda pelin, joka olisi enemmän kuin vain pelkkä uusioversio.

– Toivon että he, jotka eivät ole pelanneet alkuperäistä peliä tai jotka jättivät sen puolivälissä kesken hyödyntäisivät tämän tilaisuuden ja kokeilisivat uutta versiota, Aonuma selitti.

Alkuperäisen Majora’s Maskin faneille Aonuma kuitenkin myös toteaa, että pelin omalaatuista tunnelmaa olla myöskään haluttu vääristää. Näin ollen Nintendo on siis pyrkinyt varmistamaan, ettei pelin maailmasta ole otettu pois mitään.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask saavuttaa 3DS:n ensi vuoden keväällä. Euroopassa peliä tullaan myymään niin perus- kuin erikoisversionkin voimin.

Lähde: Miiverse

Lisää luettavaa