The Legend of Korra kosiskelee Bayonettan ja Metal Gear Risingin ystäviä

Platinum Games ei ole luonut uutta The Legend of Korra -peliä vain Korra-animaatiosarjan faneille. Mikäli Platinumin peleistä on tykännyt aiemmin, voi uutukainenkin vielä napata.

1.10.2014 21:47

Kehuttuun animaatiosarjaan pohjautuva toimintapeli The Legend of Korra voi hyvinkin olla tuotos, joka uppoaa muihinkin kuin vain lähdemateriaalin ystäville. Julkaisija Activision on julkaissut peliin liittyen lyhyen kulissien taakse kurkistavan videon, jonka perimmäinen tarkoitus vaikuttaisi ennen kaikkea olevan Platinum Games -fanien vakuuttaminen pelin laadusta.

Videolla Activision-tuottaja Robert Conkey ja Platinum Gamesin Atsushi Kurooka kertovat, kuinka projekti päätyi Platinum Gamesin käsiin, koska The Legend of Korralle tyypillisen toiminnan luominen tuntui olevan juurikin Bayonettasta ja Metal Gear Risingista tutun studion erikoisalaa. Nimenomaan Platinum-faneille Kurooka lisäksi huomauttaa, että peli on varustettu vaikeustasovaihtoehdolla, joka on juurikin suunnattu toimintapelikonkareille.

Myös pelin lopputaistelun pitäisi olla tyypillistä Platinum-jälkeä.

The Legend of Korra julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle lokakuun 22. päivä. Peliä jaetaan vain latausmuodossa.

Lisää luettavaa