The Last of Us -sarjan toinen kausi tulee sisältämään ensimmäistä kautta vähemmän jaksoja

HBO:n The Last of Us -sarjan kakkoskausi koostuu seitsemästä jaksosta.

7.6.2024 14:35

HBO:n The Last of Us -sarjan toinen kausi sisältää seitsemän jaksoa, eli kaksi jaksoa vähemmän edelliskauteen verrattuna.

Sarjan luojat Craig Mazin ja Neil Druckmann paljastivat jaksojen määrän Deadlinen haastattelussa.

Mazin kertoi, että sarjan toinen kausi ei kata koko The Last of Us Part 2 -peliä, ja että sarja voisi jatkua kolmannelle kaudelle ja sitäkin pitemmälle:

– Saamaamme The Last of Us Part 2:n tarinamateriaalia on huomattavasti enemmän ensimmäisestä pelistä saatuun tarinamateriaaliin verrattuna. Meidän piti miettiä, kuinka kertoa tuo tarina kausien aikana. Suunnitellessamme uutta kautta, luonnollinen taukokohta tarinassa tuntui tulevan seitsemän jakson jälkeen.

Lisäksi Mazin pohti, että tarinan mahduttaminen kolmeen kauteen voi olla haasteellista:

– Emme usko, että pystymme kertomaan tarinan edes kahden kauden aikana, koska otamme aikamme ja kuljemme mielenkiintoisia polkuja, kuten teimme ensimmäisellä kaudella. Meistä tuntuu, että on lähes varmaa, että niin kauan kuin ihmiset jatkavat katsomista ja teemme enemmän televisiosarjaa, kolmas kausi tulee olemaan merkittävästi aiempia kausia laajempi. Ja itse asiassa tarina saattaa vaatia neljännen kauden.

The Last of Us -sarjan toinen kausi julkaistaan vuonna 2025. Uusia lisäyksiä näyttelijäkaartiin ovat Kaitlyn Dever Abbyna, Young Mazino Jessienä, Danny Ramirez Mannyna, Tati Gabrielle Norana, Ariela Barer Melinä ja Spencer Lord Owenina.

Naughty Dogin johtajana toimiva Druckmann kertoi aiemmin, että potentiaalisen The Last of Us Part 3 -pelin suuren fanikysynnän myötä hänellä on mielessään konsepti kolmannelle pelille ja että hän uskoo tarinaan tulevan vielä yksi luku lisää.

Kuitenkin Druckmann on myös puhunut halustaan kokeilla uusia asioita ja Sonyn halukkuudesta antaa studion tehdä niin. Tässä kuussa julkaistussa haastattelussa Druckmann sanoi, että Naughty Dogilla on tällä hetkellä kehitteillä ”useita yksinpeliprojekteja”.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa