The Last of Us -luoja pohjustaa jo kolmatta osaa pelisarjaan

Neil Druckmannilla on konsepti The Last of Us Part 3:lle.

3.2.2024 12:00

The Last of Us -pelisarja vaikuttaisi saavan vielä kolmannen osan.

Naughty Dog -studio on julkaissut uuden dokumentin, joka pureutuu The Last of Us Part II:n kehitykseen. Myös menestyksekkääksi tv-sarjaksi sovitetun The Last of Usin luoja Neil Druckmann kommentoi dokumentissa myös pelisarjan jatkoa.

Druckmann kertoo dokumentissa miettineensä kolmannen The Last of Us -pelin ideaa jo vuosien ajan. Hän ei kuitenkaan ole aikaisemmin löytänyt innostavaa ajatusta The Last of Us Part 3:n varalle. Nyt hän kertoo dokumentissa löytäneensä ainakin konseptin kolmannelle osalle, vaikka ajatus onkin vielä kaukana valmiista pelistä.

– Minulla ei ole tarinaa, mutta minulla on konsepti. Minulle se on yhtä innostava kuin ensimmäinen ja toinen osa olivat. Se on oma juttunsa, mutta se nivoo yhteen kaikki kolme peliä. Minusta tuntuu, että tähän tarinaan on vielä yksi kappale, Druckmann kommentoi The Last of Usin tulevaisuutta.

The Last of Us Part II julkaistiin vastikään PS5:lle päivitettynä painoksena. Pelisarjaan pohjautuvan tv-sarjan jatko on myös paraikaa työn alla ja sarjan uusin näyttelijäkiinnitys paljastettiinkin vastikään. Seuraavan tuotantokauden uumoillaan ilmestyvän suoratoistoon ensi vuonna.


Lähde: Naughty Dog

Lisää luettavaa