The Last Guardian -luoja Fumito Ueda vihjailee seuraavan pelinsä poikkeavan aiemmista tuotoksistaan

Fumito Ueda on vihjaillut seuraavan projektinsa ottavan toisenlaisen suunnan niin kehityksen kuin sisällönkin suhteen.

1.7.2017 10:00

Icon, Shadow of the Colossuksen ja The Last Guardianin luonut Fumito Ueda on paljastanut uudessa haastattelussa ottavansa uudenlaisen suunnan miehen seuraavaan projektiin.

Ensinnäkin Ueda toivoo pystyvänsä vauhdittamaan tuotantoa aiempaa nopeammaksi ryhtymällä työstämään välittömästi toimivaa prototyyppiä pelistä. Aiemmin Ueda on tehnyt ensin pelin tunnelman välittävän lyhytvideon, jonka pohjalta varsinaista projektia on sitten lähdetty työstämään. Hän sanookin monien ongelmien johtaneen The Last Guardianin kehityksen venyneen yli odotusten.

Toisekseen Ueda paljasti aikovansa pyrkiä tekemään tulevasta pelistään täysin erilaisen miehen aiemmista tuotoksista, joskin hän lisäsi, että lopputulos voi kuitenkin olla hyvin samankaltainen näiden kanssa.

– Viimeisten kolmen pelin, jotka kehitimme, ei ollut tarkoitus olla kovin samankaltaisia keskenään. Kun aloitan tekemään peliä, ajattelen aina luovani jotain erilaista. Mutta lopputulos oli se, että näissä kolmessa pelissä oli samankaltaisuuksia. On hetkiä, kun yksi peli muistuttaa toista, mutta en suunnitellut niin tapahtuvan aloittaessani projektia, vaan se syntyi prosessin aikana. Joten nyt ajattelin luoda jotain täysin erilaista, mutta lopullinen tulos? En osaa sanoa, Ueda pohtii kehitysfilosofiaansa.

The Last Guardian julkaistiin joulukuussa PlayStation 4:lle oltuaan kehityksessä lähes kymmenen vuoden ajan.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa